Početna strana

уторак, 28. мај 2019.

La Croa cream for curly and wavy hair


La Croa cream for curly and wavy hair je najbolja krema za kovrdžavu kosu, koju sam probala i koristila nakon čuvene Pantene kreme.




Ovaj raj za lokne je skoncentrisan u tubici od 100 ml. Ambalaža je predivna, vrlo elegantno i girly izgleda.
U Srbiji, u DM-u,  se prodavala do pre oko godinu ipo dana, kada su je, naravno, kao i sve što valja za lokne, POVUKLI IZ PRODAJE! Iza ove rečenice bih stavila jedno 100 ljutih smajlića. 
Ja je nabavljam iz Hrvatske (to je njihov brend) i  Slovenije, ima je u DM-u i Muller-u, a tamo se verovatno još negde može pronaći. Cena u Srbiji je bila oko 1000 din, nešto slični raspon cena je i  u Hrvatskoj i Sloveniji.




 U znatnoj količini sadrži arganovo i makadamijino ulje (dakle, nije ono da piše da ima, a zapravo nema), zatim laneno ulje, pantenol, ricinusovo ulje, proteine, silikone. Ne sadrži isušujuće alkohole i parabene. Pored hranljivih i negujućih sastojaka, krema sadrži i silikon koji se malo teže ispira iz kose, te je moja preporuka da je ne koristite u većoj količini, već mrvicu.




Kremica je puder roze boje, gusta i masna, ali to je samo u dodiru sa rukom. Kada je u pitanjnu kontakt sa kosom, ona savršeno upija u dlaku i bez problema se nanosi, ne ostavljajući beli mastan trag. Ja je nanosim nakon što malo kosu iscedim od piva, celom dužinom, od ušiju ka dole (nikako ne na teme), lagano učinim par ,,gužvanja’’ rukom i nastavljam da sušim kosu naglavačke i difuzerom.
Pogodna je za razbijanje čvrstoće gela (ako ga koristite).


Lokne budu savršeno oblikovane i meke na dodir, a opet imaju definiciju. Osim što loknama daje živahnost i formu, ova krema zaista ima svojstva da neguje i štiti vašu kosu.


Da li ste je probale, kakvi su vaši utisci?



Нема коментара:

Blogger Widgets Blogger Widgets