Početna strana

петак, 1. август 2014.

Balea mleko za kosu mango i aloe vera


Za razliku od cele Balea linije koja je namenjena isključivo kovrdžavoj kosi (probala sam sve iz te linije, nije mi se baš nešto posebno dopala), ovaj proizvod me je oduševio. Mleko je u bočici od 200ml, košta oko 280 din. Ima pumpicu koju okretanjem u stranu otvarate i zatvarate. 


Radi se o hidratantnom proizvodu za negu suve (a to je kovrdžava kosa) i oštećene (konstantno peglane) kose. Sadrži ekstrakt manga i aloe vere koji pružaju intentzivnu hidrataciju kose. Štiti od toplote tokom feniranja. Nije masno i ne opterećuje vlas kose.
Nakon pranja ravnomerno se umasira u još vlažnu kosu i ne ispira se. Nanosite ga normalno kao i svaku drugu kremu za kosu. Dok raspoređujete proizvod po kosi, već tada primećujete kako se lako raščešljava među prstima, a dlaka je zaglađena i meka.
 

Ja sam ga koristila na još jedan način: nakon što sam nanela pivo na kosu i osušila je na pola, natapkala sam na krajeve i na celu dužinu kose naguzvala ovu kremu i nastavila sušenje, efekat je takođe bio divan. Koristila sam ovo mleko umesto Pantene kreme.Miris je prelep, intenzivan, voćkast, osvežava.
Ja ga nanosim i tri dana nakon pranja kose, malo da osvežim lokne. 


Na vrhu liste sa sastojcima nalaze se omekšivači i ovlaživači (glicerin i masni alkoholi) koji daju mekoću i vlažnost, zatim silikon i silikonsko ulje koji kosi daju sjaj i zaštitu. Međutim, sadrži i jedan isušujući alkohol, pa obratite pažnju prilikom redovnog korišćenja.
Ovo je proizvod koji uvek imam među kremama za kosu, jer je kvalitet ovog mleka odličan u odnosu na cenu.



2 коментара:

  1. Zamena za ovo mleko sa mangom i aloe verom je sada mleko sa kokosom i breskvom, jer su prvi povukli ..možeš li da napišeš neke utiske i o njemu? PS obožavam tvoj blog

    ОдговориИзбриши
  2. Pozdrav, MIlice! Mozda si vec navikla na pohvale, ali ja prosto moram - citam svasta po netu, ali tvojim tekstovima se uvek vracam i najvise verujem! :) Imam pitanjce, jer nisam do sada koristila ovu baleinu kremu za kosu - buduci da su je promenili ( sto verovatno i sama znas :), sada je plava sa kokosom i ne znam cime jos, i cini mi se da nema silikone), zanima me tvoje misljenje o njoj i da li je i dalje preporucujes? Hvala ti mnogo unapred. IZvinjavam se ako se vec negde pisalo o ovome :)

    sve najlepse i puno srece u daljem radu, Ivana

    ОдговориИзбриши

Blogger Widgets Blogger Widgets