Početna strana

понедељак, 17. јун 2019.

Garnier fructis oil repair 3 wonder butter

Garnier fructis oil repair 3 wonder butter je maska namenjena vrlo suvoj i oštećenoj kosi. Možete je naći u Lilly marketima, kao i u lokalnim radnjama, po ceni od oko 500 din.

Dolazi u ambalaži od 300 ml, predivnog je mirisa, voćkastog i osvežavajućeg. Gušće je teksture, ali se jako lepo nanosi i raspoređuje po kosi.





Ono što je mene oduševilo kod ovog pakovanja je to što sadrži obilje hranljivih i hidratantnih sastojaka u dobroj koncentraciji. Kokosovo, makadamijino, jojobino, bademo i ulje kamelije, kao i razni voćni ekstrakti, masni alkoholi, ši puter... su samo neki od blagotvornih sastojaka za kosu koje sadrži ovo pakovanje. Ima i malo silikona, ali uglavnom preovlađuju prirodni sastojci.





Kosa se sa lakoćom raščešljava, bude fina za stilizovanje, a kovrdže nakon sušenja vidno sveže, lepe i definisane. Ne otežava dlaku, te je pogodno i za one sa tankom dlakom.
Ovo pakovanje je idealno za normalnu do srednje oštećenu kosu, ali i za baš oštećenu kosu uz obavezno kombinovanje sa dobrom proteinskom maskom.
Ja trošim već treću bočicu, što znači da mi jako prija i uvek ga imam u kolekciji svojih hidratantnih pakovanja.













Нема коментара:

Blogger Widgets Blogger Widgets