Početna strana

понедељак, 15. септембар 2014.

Dikson herbelan pakovanje

Dikson je profesionalna linija za negu kose, koja postoji dugi niz godina. Nije dragstore linija, te je nećete pronaći u običnim marketima. Ove preparate možete pronaći u frizerskim salonima, online shop-ovima (poput Cvrle frizerskih salona i online radnje)... U Beogradu se mogu kupiti u Balkanskoj ulici, br.3 (odmah ispod hotela Moskva), a sećam se da je moja drugarica Dikson šampon jednom prilikom našla u nekoj parfimeriji, u TC Piramida u Beogradu.
Ovaj post je posvećen Dikson herbelan pakovanju. Pogodno je za suvu i oštećenu kosu.
Prodaje se u tri različite ambalaže i cene su sledeće:
  •  200 ml - oko 800 din
  • 500 ml - oko 1100 din
  • 1000 ml - oko 1900 din
Odmah ću da napomenem da je pakovanje čisto hidratantno i da ne sadrži silikone ni u kom obliku. Jedno od vrlo retkih pakovanja koje se sme utrljavati u teme, a evo i zašto...
Jako neobično izgleda i miriše, ni nalik običnim pakovanjima. Zelene je boje, srednje gustine i miriše na mentol. Miris baš ulazi u nos. :)


Lako se raspoređuje po kosi. Iako se može nanositi na teme, ja ga još nisam koristila na taj način, ali nameravam da probam. Koristim ga baš dugo i rotiram ga sa ostalim pakovanjima. 

Nije od onih pakovanja koja sadrže gomilu hemije i raznih sastojaka. Dikson je napravio savršen spoj delotvornih sastojaka. Sadrži mastan alkohol, mentol, crni slez i kamilicu, baš jedno pravo biljno pakovanje. Sadrži i sorbitol koji kosi daje vlažnost. Mislim da je najpogodnije za leto, odlično će kosu da hidrira, a obzirom da sadrži mentol, samim nanošenjem na teme, hladi i osvežava kožu glave i podstiče cirkulaciju.
Već nakon prve upotrebe, efekat je vidljiv, kosa sjajnija, živahnija, deluje jako hidrirano i zaglađeno, iako ne sadrži silikone. Ono što sam ja još primetila, to je da mi nije otežalo kosu i da imam lep volumen nakon korišćenja ovog pakovanja.

Miris svežine i mentola ostaje dugo u kosi, čini mi se čak do sledećeg pranja, iako nakon njega nanosim pivo i neku kremu.
Sastojci:

Ovo pakovanje zaista toplo preporučujem, ali i savetujem da ga rotirate sa ostalim pakovanjima koje koristite, dakle ne za svako pranje.



10 коментара:

  1. Interesuje me gde u Srbiji moze da se kupi ovo pakovanje?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja znam samo za Beograd, za ostale gradove nazalost ne znam :( Mogu se poruciti preko online shop radnji, poput Cvrle. :)

      Избриши
  2. HVALAAAAAAAAAAAAAAA TI što si napravila ovaj blog, mislim da olakšavaš život mnogima od nas :D

    ОдговориИзбриши
  3. Postalo mi je odmah simpatično zbog boje. :D Fino izgleda, čim potrošim trenutnu masku probaću ovu :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Baš odiše svežinom! Ja malo, malo pa ga otvorim i pomirišem, da mi ,,pročisti'' disajne puteve :D

      Избриши
  4. Svidja mi se sto odlicno hidrira kosu, jer meni hidratacije nikad dosta, i cene su ok, ako uzmemo cinjenicu da je profesionalno pakovanje :D :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Da, daaa, cene su stvarno realne i pored cinjenice da je linija profesionalna. Mmmm, a efekat je divan. :)

      Избриши

Blogger Widgets Blogger Widgets