Početna strana

уторак, 24. јун 2014.

Serical Latte

Serical maska-Latte je pakovanje za kosu koje se proizvodi u Italiji. Serical u svom asortimanu ima još nekoliko pakovanja, takođe u ambalaži od 1kg. Cena 1kg se kreće u rasponu od 370-700 din, u zavisnosti od radnje do radnje i ,,ugrađivanja’’ prodavaca. Moja preporuka je da ih kupite na pijaci, jer su tu najpovoljnija.
Na ambalaži piše: ,,Pakovanje za kosu koje sadrži mlečne proteine koji hrane kosu, ostavljajući je mekom i vitalnom. Idealna za tretiranu kosu-blajhanu, bojenu." Nezavisno od ovog što piše na ambalaži, mislim da je ovo pakovanje poželjno za svaki tip kose. Ja ga imam već duže od godinu dana i koristim ga svako treće, četvrto, pranje, pošto imam puno različitih pakovanja. Ne poseduje silikone, a u svom sastavu ima proteine mleka. Serical Latte je kombinovano pakovanje (hidratantno proteinsko).





Predivnog je mirisa, mmmm...miriše na karamel, srednje je gustine, lako se nanosi na kosu i isto tako lako ispira. Na kosi se drži par minuta, taman dok razmrsite kosu. Kažem par minuta, jer kovrdžavoj kosi ne bi prijalo da se proteinska pakovanja drže dugo-efekat bi bio da se kosa ukruti, ispravi, a samim tim postaje i teža za oblikovanje. Nakon ovog pakovanja, kosa se lako raščešlja, mekana je, lokne se lepo popakuju, pa vam se može desiti da pomislite da vam se volumen kose smanjio. Obzirom da dolazi u pakovanju od 1kg, mnoge devojke se teško odlučuju da ga kupe vođene mišljenjem: ,,šta da radim sa 1kg pakovanja, ako mi ne odgovara’’, ali, pošto je cena i više nego povoljna, svaka devojka može da ga priušti sebi i da ga još i podeli sa drugaricama.

5 коментара:

  1. Da li Serical pakovanja nanosis i na teme?

    ОдговориИзбриши
  2. Ne, ne, nikako! Pakovanja se ne smeju nanositi na teme. To izaziva pojačano opadanje kose, usled omekšavanja korena dlake, a može izazvati i perut, kao i masno teme. :)

    ОдговориИзбриши
  3. Gde se mogu kupiti ova pakovanja? :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Imas ih i na pijacama (tu su najpovoljnija, oko 300 din), po raznim marketima i parfimerijama (tu su cene od 350-470 din), u Cvrle online shop-u (kao i u online shopovima i radnjama koji prodaju ova pakovanja po DUPLO vecim cenama, oko 700, 750 din su). :)

      Избриши
  4. Imas na pijacama,parfimerijama,ja sam kupila u parfimeriji i platila 400 din.

    ОдговориИзбриши

Blogger Widgets Blogger Widgets