Početna strana

уторак, 24. јун 2014.

Serical Placenta

Nakon višemesečnog korišćenja Serical Latte (plava ambalaža) pakovanja, odlučila sam da probam i Serical Placentu (zelena ambalaža) i nisam se pokajala. Kao i sva Serical pakovanja, i ovo se prodaje u ambalaži od čak 1kg a po ceni od 360 din (na pijaci), do 700 din po frizerskim salonima, online prodavnicama i parfimerijama. 

Placenta je namenjena svim tipovima kose. Izuzetno hidrira kosu i lako se raščešljava. Miris je jako intenzivan i specifičan (meni se lično naročito ne dopada), podseća na miris svežih trava, što je i normalno, budući da sadrži sastojke pšenice i bambusa (otuda valjda i zelena boja ambalaže). Iznutra se nalazi zaštitna folija, tako da možete biti sigurni da se neće prosuti i da nije otvarana i mirisana od strane stotine radoznalih nosića. 


Ovo pakovanje sadrži vitamine, mineralne soli i sastojke dobijene iz pšenice i bambusa. Na pakovanju piše da je idealna i za tretiranu kosu. Iako piše da sadrži proteine, ja bih je ipak svrstala u hidratantna pakovanja, jer se može držati na kosi i duže od 5 minuta, bez bojazni da će vam se kosa ,,ukrutiti’’ i biti teška za oblikovanje, kao što je to nekad slučaj sa Serical Latte. Može se koristiti i za dubinsku hidrataciju. Po meni, ovo je najneobičnije pakovanje na dodir, da se tako izrazim, jer kada ga nanesem na kosu i raščešljavam, imam utisak da se kosa ,,puni’’ i pufnasta je kao neki mehurić, kosa nekako šuška, baš kao bambusi na vetru. Kada je kosa suva, dlaka deluje punije, zdravije, nahranjeno i hidrirano.
Ja ću ga sigurno ponovo kupiti (dok ga potrošim, a ima ga baš mnogo), tako da od mene, sve preporuke za Placentu!


9 коментара:

 1. Znaš li možda gdje može u Beogradu da se kupi ovo pakovanje? Hvala :)

  ОдговориИзбриши
 2. Znas li gde se ovo u Valjevu moze naci ? :)

  ОдговориИзбриши
  Одговори
  1. Imas ih u parfimeriji Maja, u Vuka Karadzic ulici (na uglu sa Panticevom), ja sam ih tamo stalno kupovala, imaju i Insight pakovanja. :)

   Избриши
 3. Da li mogu da kombinujem Serical Placenta kao hidratantno pakovanje a Serical Latte kao proteinsko

  ОдговориИзбриши

Blogger Widgets Blogger Widgets