Početna strana

уторак, 24. јун 2014.

Insight dry pakovanje

Insight Dry pakovanje za kosu pripada liniji italijanskog proizođača Rolland. Verujem da ste mnogo puta naišle na recenziju o ovom proizvodu, i to je svakako zasluženo. Trenutno vlada opšta pomama za ovim preparatima, jer je odnos cene i kvaliteta i više nego dobar. Može se kupiti u Alexandar cosmetics radnjama, ali i u bolje snabdevenim parfimerijama. Cena ovog pakovanja je 500 din, a ambalaža je od 500ml, što je sasvim odlično!



Ovo pakovanje je čisto hidratantno, i ne poseduje silikone, tako da efekat ovog pakovanja nije da zamaskira oštećenja nego da ih hidrira. 
Sastav je prepun ulja i hranjivih sastojaka za kosu (kokosovo ulje, bademovo ulje, butteri, organske žitarice...). Da u pakovanju preovlađuju ulja, vidi se i po samoj teksturi, kada pakovanje nanosite na kosu, oseća se pod prstima da je baš vodenasto uljasto. 




Meni se prva dva pranja učinilo da ovo pakovanje ništa posebno ne čini mojoj kosi međutim, dužim korišćenjem, pozitivni rezultati su bili i više nego vidljivi.



Ne sadrži mineralna ulja, alergene, parabene, boje i slične ozloglašene sastojke.
Najbolje rezultate daje prilikom dubinske hidratacije. Ja ga često koristim u kombinaciji sa još jednim hidratantnim pakovanjem, recimo sa Garnier avocado i shea butter. Pošto mi je ostalo pola Garnier pakovanja, a pola Insight dry, presula sam ih u istu kutiju i izmešala, tako da je rezultat korišćenja ova dva pakovanja zajedno - FENOMENALAN. Naročito ako radim dubinsku hidrataciju. Kosa se lako raščešljava, bude meka i jako hidrirana. Ukoliko ga koristite samostalno (a ne npr. u kombinaciji sa Garnier avocadom koje ima jednu vrstu silikona), imajte na umu da vam kosa neće biti toliko zaglađena, jer kao što rekoh, nema silikone koji bi dali efekat zaglađenosti. 
Samo po sebi, Insight dry pakovanje kao da je stvoreno za nas kovrdžave devojke, ja ga obožavam i uvek ga imam u kupatilu. Pošto je za naše kovrdžice ipak bolje da imamo malo silikona na krajevima, kako bismo ih zaštitili, bilo bi dobro da posle ovog pakovanja stavite neku kremu koja sadrži silikone.


4 коментара:

  1. Meni je kosa prirodno baš ravna i ovo pakovanje mi je jedno od najboljih, tako da bih rekla da nema kome ne odgovara :)

    ОдговориИзбриши
  2. Rešila sam, kupujem ga na Sajmu kozmetike pa ćemo da vidimo :)

    ОдговориИзбриши
  3. Аутор је уклонио коментар.

    ОдговориИзбриши
  4. Kakvo je pakovanje insight damaged i koja je cena,da li je to jedno od boljih proteinskih pakovanja? Hvala unpred :-)

    ОдговориИзбриши

Blogger Widgets Blogger Widgets