Početna strana

среда, 10. септембар 2014.

Knjiga utisaka o blogu...

 Dragi čitaoci,

 

Ovo je stranica za sve vas koji pratite blog i facebook stranicu Kovrdžava kosa, koje sam napravila kako bih ujedinila sve ponosne vlasnice/vlasnike kovrdžavih kosa. Blog postoji radi vas, tako da ste svi vi deo njega. Svojim savetima o nezi ovakvog tipa kose, trudim se da vam što detaljnije pišem o svemu što bi vam bilo korisno i zanimljivo da znate o svojim loknama. Prvenstveno vam prenosim svoja lična iskustva, ali se ujedno trudim  da pravim objektivan osvrt na negu svih tipova kovrdžave kose, jer je svaka od njih posebna za sebe i kao takva zahteva različitu negu i posvećenost. 

U komentaru ispod iznesite svoje lično mišljenje o celokupnom radu bloga, njegovom dizajnu, tekstovima...vaša zapažanja, pohvale, konstruktivne kritike... 

Milica

 




17 коментара:

  1. Draga naša kovrdžice, nemam reči hvale za ovo što radite. Imam kovrdžavu kosu i celog života imam problema sa njom jer nisam znala kako da je pravilno negujem hranim i održavam sve dok nisam počela intenzivno da pratim vaša izlaganja i da ih primenjujem. Rezultati su više nego očigledni (zaključak ne samo moj nego i ikoline). Sada sam ponosna vlasnica svojih loknica a ranije sam žalila što i ja kao milione žena nemam ravnu kosu . Sve pohvale za rad i samo tako nastavite zahvalna od ♥
    P.s.vrlo rado vas preporučujem i svojim prijateljicama bez obzira na tip kose jer može mnogo da se nauči

    ОдговориИзбриши
  2. Potpuno se slazem sa prethodnom kovrdzicom.. :) Ovim blogom unela si radost u dnevne,nedeljne rutine prilikom negovanja nasih kovrdza..Samo tako nastavi.. Sve je divno.. Pozdrav iz Novog Sada..

    ОдговориИзбриши
  3. Slazem se u potpunosti sa prethodnim komentarima, cure su sve lijepo napisale :-) Hvala ti sto sa nama dijelis iskustva i korisne savjete, zahvaljujuci tebi sam zavolila svoju kosu, a primjenjujuci savjete svakodnevno dobijam komplimente za kosu (sto prije nije bio slucaj). Samo tako nastavi :-) Puno pozdrava iz Gradiske (Republika Srpska)

    ОдговориИзбриши
  4. Slažem se u potpunosti sa prethodnim komenatrima.Uz tvoje savete sam ponovo zavolela svoje lokne i ni za šta ih ne bi menjala.Hvala što nesebično sa nama deliš odlične savete za negu naših loknica.Samo tako nastavi,rado te pratimo.<3

    ОдговориИзбриши
  5. Jedan jako divan blog, jedinstven, sa detaljnim tekstovima koji su pisani s ljubavlju-vidi se po samom pisanju. Dizajn je jako lep, pregledan, dopada mi se ovo sa strane (okvir kosa). Imas divnu kosu i bas si lepa (rekla bih po par fotografija koje si postavljala, malo se vidi lik). Svidja mi se sto odgovaras na poruke, kako na blogu, tako i u inboxu na fb stranici. Puno korisnih stvari sam naucila, penu sam bacila, kosa mi se preporodila. Hvala na svim savetima.
    Veliki pozdrav od Mare iz Beograda :)

    ОдговориИзбриши
  6. Ja sam uvijek voljela svoju kosu, ali nisam se znala izboriti s njenom divljom prirodom. Zahvaljujuci ovoj stranici ona je sad poslusna grivica :) Divno pises, s veseljem. Blog je odlican, pregledan, s mnostvom savjeta. Pozdrav iz Bihaca (BiH) :)

    ОдговориИзбриши
  7. Sjajan blog, toliko mnogo saveta na jednom mestu, dosad sam probala pivo i lan i uspelo je! Zato, hvala jos jednom, idemo putem punog oporavka! x

    ОдговориИзбриши
  8. Sta reci sto nije receno....sve pohvale za tebe mnogo sam naucila o kovrdzavoj kosi.....jedva cekam pranje kose da isprobam neki novi preparat i rezultati su zadivljujuci....najvise sam odusevljena alverde maskom i smjesom od lana....hvala ti sto postojis ...poooz iz Zvornika

    ОдговориИзбриши
  9. Ne znam gd bih drugo mogla da postavim pitanje,pa hajd ovde... Dakle,jesi li mozda kojim slucajem probala sampone iz orzen kolekcije i kako su oni uticali na tvoju kosu? :))

    ОдговориИзбриши
  10. Oduševljena sam tvojim blogom i jedan mi je od omiljenih. Kovrdžava kosa zahteva dodatnu negu, tako da je ovakav blog više nego poželjan.
    Moja kosa je talasasta, ali uspešno sprovodim mnoge od tvojih saveta, i dosta toga sam naučila. :)
    Moji predlozi za dalje su sledeći:
    1. Saradnja na nekim postovima sa devojkama koje imaju talasastu ili ravnu kosu
    2. Pisanje i o preparativi i make up proizvodima, beauty bloger si, što da ne? :)

    ОдговориИзбриши
  11. Ono sto se meni najviše dopada jeste to sto sortiranje nije po mesecima, kao sto je na ostalim blogovima, već po temama (pakovanja, samponi itd.) tako da svako kad udje lako nađje ono sto ga zanima. Sve ostalo je takodje perfektno, samo tako nastavi, pozdrav :)

    ОдговориИзбриши
  12. Ti si pre svega divna osoba!
    I, to sto si tako slatka, lepa i mila, isijava iz tebe, to je unutrasnja lepota koju retko ko ima! <3
    Nastavi da nam delis savete, a u to ime sam smislila pesmicu za tebe! <3

    Milica-loknica

    Kada ti treba za lokne savet pravi,
    ti na blogu Milicu udavi.
    Reci ce ti sta da radis s kosom,
    za mekocu da je ispiras sa kisnicom i rosom!
    O raznim samponima ona pise,
    neke voli manje, neke voli vise.
    Caskati sa njom je zabava prava,
    njoj je najbitnija da nasa loknasta glava bude zdrava!
    Puno je pomogla federima nasim,
    kada se pogledam u ogledalo-vise se ne plasim,
    sve su lokne na mestu svom
    zahvaljujuci savetu tvom!
    Kad ne znas sta sa kosom vise,
    zamoci je u pivo i sve ruzno se brise!!!
    <3 <3 <3

    ОдговориИзбриши
  13. Zaista te vec dugo pratim,cini mi se od kada si pocela sa fb stranicom.. I stvarno su mi mnogo pomogli tvoji saveti..Ono sto me je razocaralo ili recimo malo rastuzilo to je kad sam videla da si obrisala moj komentar sa pitanjem o tvom misljenju o litarskim samponima u postu o tvom metodu pranja i negovanja kose..Ne smatram da je bilo neprikladno da to pitam,jer se odnosilo na sampone koje si svakako pomenula u tom postu..Unapred se izvinjavam ako nije do tebe,ali nije bas prijatno kad cekas svako malo da procitas odgovor,a ono vidis da vise tvog komantara nema... Odgovoriti nisi morala,ali svakako ga nisi morala ni obrisati..Ponovo kazem da su tvoji saveti dragoceni i unapred se izvinjavam ako nije do tebe..

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Moram odmah da ti odgovorim, da ne mislis da sam obrisala, jer i meni bi bilo neprijatno i isto bih se osecala da sam na tvom mestu. Vec par meseci blogger platforma malo baguje (ne samo na mom blogu, vec na svim blogovima, citala sam da su se blogerke masovno zalile da su im cak i slike sa bloga ,,nestajale'') i desava se da se neki komentar cak i ne objavi, tj.ne bude vidljiv. Pre par dana mi je isto jedna clanica napisala da nema njenog komentara, iako ga je ostavila. :( Bas mi je zao zbog te neprijatnosti, ali zaista nije do mene. Verovatno je u pitanju neki ,,kvar'' ili je blogger u fazi nekog redizajna i sl. sto ce se verovatno u skorijem periodu i resiti. Meni (svaki) komentar odmah stigne na mejl i redovno procitam, pa ako ne stignem taj dan odmah da odgovorim, trudim se da bar jednom nedeljno sve izlistam i odgovorim. Svakako, ukoliko imas bilo kakvo pitanje, slobodno mi pisi na mejl kovrdzavakosa@yahoo.com koji je otvoren za sve verne citaoce ovog bloga. :)
      Sto se tice litarskih sampona: Ja ih rado koristim, konkretno Merima(Glamur) i Afroditu sa belim lukom (u koji dodam i kapi belog luka iz apoteke) i nemam nista protiv njih, ako se primenjuje celokupna adekvatna nega kose(hranljivo pakovanje, krema koja ce kosu da stiti i sl.). :)

      Избриши
    2. Hvala ti mnogo na odgovoru.. Za mene je citava ta tehnika oko editovanja i svega sto prati blogere spansko selo,tako da ne mogu ni da zamislim kakvih sve caka tu ima..A i ne zanima me,ja sam covek medicinar.. :) Jos jednom beskrajno hvala na brzom i odmerenom odgovoru i pratimo se i dalje..Ovaj nesporazum svakako ne umanjuje moje odusevljenje tvojim znanjem oko nege kovrdzica..Pozdrav iz Novog Sada..

      Избриши
    3. Veliki pozdrav i tebi i hvala sto pratis blog. :-)))

      Избриши
  14. Draga Milice, preporodila sam loknice zahvaljujući tvojim savetima.:) Osim što sam bacila skupe preparate kojima sam je samo isušivala više i što sada za mnogo manje novca i prirodnim putem održavam, kosa mi je zdravija i mekša. Ovaj blog mi je postao najbolji prijatelj.;)

    ОдговориИзбриши

Blogger Widgets Blogger Widgets