Početna strana

субота, 27. септембар 2014.

Balea balzam mango i aloe vera


Balea balzam sa mangom i aloe verom je jedan od preparata koji miriše najlepše na svetu! Ustvari, cela ta linija miriše predivno, i ono mleko za kosu takođe...a još slika ovih sočnih kriščica manga...mmmm :) Nego, da pređem na glavne informacije.

 
Ovaj balzam je namenjen suvoj i oštećenoj kosi i to sa razlogom. Spada u grupu hidratantnih balzama. Sadrži masne alkohole, pantenol (meni pantenol ne odgovara naročito, ali sa kombinacijom ovih sastojaka mi je super), kao i ekstrakt aloe vere i voćnih sokova (doduše, ne toliko koncentrovani). Ne sadrži silikone i parabene, ali ima jedan štetan alkohol, a to je isopropyl alcohol, koji ovde ne dolazi do izražaja (srećom).


Srednje je gustine, lako se nanosi i razmazuje po kosi. Kroz par minuta dobijate osećaj mekoće dlake i lakoću raščešljavanja. Ako ga držite na kosi samo nekih 5 min, dobićete efekat kao sa svakim drugim balzamom. Moj vam je savet da sa njim uvek radite dubinsku hidrataciju i da ga ostavite na kosi da deluje bar 10 minuta, do sat vremena - tada daje fenomenalne rezultate. To i jeste caka sa svim balzamima i pakovanjima koji nemaju silikone - morate ih držati duže na kosi, kako bi se njihov efekat što bolje video.

Ja nemam običaj da kupujem balzame za kosu (fokusiram se uvek na pakovanja), ali ovaj Balein volim, možda najviše zbog mirisa. Ja ga obično držim nekih 10ak minuta i posle kosu isperem što hladnijom vodom, kako bi se hidratantnost što bolje zadržala. Pun pogodak! Kosa divna, sjajna (iako nema silikona), lepo klizi, meka, laka za stilizovanje. Ovaj balzam vam neće oporaviti kosu ukoliko vam je oštećena. Najpogodniji je za zdravu kosu.
Cena: 170 din, DM marketi




5 коментара:

  1. Steta sto ima pantenol,meni on izuzetno ukruti dlaku i bude suva,metlasta i frizzy,ne znam zbog cega.Pa me odbija da ga probam,a verujem da fenomenalno mirise,zato sto imam kremu koja mi ne odgovara.Sve u svemu ti balzami bez silikona nemaju dejstvo momentalno nego se njihovi efekti vide konstantnim koriscenjem,tek onda dolazi do njihovih rezultata,znaci nije maskiranje nego pravo stanje kose.Samo je problem sto mi ocekujemo popravku sa jednim koriscenjem balzama ili pakovanja tipa vauuu efekat,recimo reklama :) Al to je zaista ne moguce.

    ОдговориИзбриши
  2. Zadovoljna sam ovim balzamom! Bas me sad podseti da posetim DM, dugooo nisam bila :( :D ;)

    ОдговориИзбриши
  3. Uravo trazim nesto ovog tipa. Nadam se da je ucinkovit. :D

    ОдговориИзбриши
  4. Ovaj balzam je (bio) ODLIČAN ! Ali ja ga (bar u Kragujevcu) ne nalazim u DM radnjama već neko vreme...Postoji neka nova linija, kao zamena, valjda, ali je jako loša, pretvara kosu u slamu. Milice, da li bi mogla, molim te, da preporučiš neki regenerator koji je po sastavu i dejstvu najsličniji ovom regeneratoru ? Hvala

    ОдговориИзбриши
  5. Анониман2:02 AM, мај 23, 2017

    Sta mislis o Hedera vita samponima? Imaju li silikon? Pise da nema silikonska ulja je li to isto ?

    ОдговориИзбриши

Blogger Widgets Blogger Widgets