Početna strana

уторак, 24. јун 2014.

Garnier pakovanje avocado oil and shea butter



Garnier avocado i shea buter je jedno od mojih omiljenih pakovanja za kosu, i to s razlogom. Pakovanje je namenjeno veoma suvoj i oštećenoj kosi, a sadrži obilje masnih alkohola, ulje avokada i karite maslac-svi ovi sastojci su jako delotvorni za kosu. Po sastavu je hidratantno pakovanje, mada meni nekad ima efekat kao kombinovano (kao da ima i proteina).


Na pakovanju piše da se drži 3 minuta i ispere, ali ja ga držim duže, jer mi je tada efekat bolji, kosa nahranjena i hidrirana. Sadrži malo silikona (amodimethicone-koji deluje protiv frizzy efekta i on se delimično rastvara prilikom ispiranja), tako da će vam zagladiti dlaku i učiniti je sjajnom. Dlaka je meka, svilenkasta na dodir i živahno izgleda. Kosa se lako i brzo raščešlja. 





Kremaste je strukture, prelepo miriše, malo je gušće nego uobičajena pakovanja, ali se lako nanosi na kosu. Nakon sušenja, kosa izgleda izuzetno nahranjeno i živahno. Dolazi u pakovanju od 300ml, po ceni od oko 350 dinara.



Postoji i Garnier regenerator avocado oil and shea butter koji se razlikuje od klasičnih regeneratora po tome što je jako koncentrovan i hranljiv skoro kao i samo pakovanje, te je odličan za dubinsku hidrataciju.
Mojim kovrdžama baš prija avokado i ši puter, tako da ovo pakovanje i regenerator uvek imam u kupatilu.

22 коментара:

  1. Анониман8:21 AM, јун 24, 2014

    moze da se koristi kod svakog pranja ?

    ОдговориИзбриши
  2. Анониман9:32 AM, јун 24, 2014

    Da li ste mozda koristili Schwarzkopf GLISS hair repair i sta mislite o njemu, da li je delotvoran?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Od Gliss pakovanja sam koristila ono u crnoj, zutoj i beloj ambalazi-sva tri su mi bila fenomenalna, ona su uglavnom proteinska, pa ih nisam za svako pranje koristila, vec svako drugo, trece pranje i ne drzim na kosi duze od 3,4 min :)

      Избриши
  3. Анониман5:34 AM, јун 25, 2014

    dali posle pranja kose moze da se stavi odma i regenerator pa maska ili samo mora masak ili regenerator

    ОдговориИзбриши
  4. Nema potrebe da stavljas oba, dovoljno je ili maska ili regenerator, oba omeksaju kosu :)

    ОдговориИзбриши
  5. A sta mislis o takvom samponu posto ga trenutno imam, a kovrdzava sam. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Koristila sam ga davno, fino mi se pokazao, ali se kosa ,,zasiti'' nakon izvesnog vremena. :)

      Избриши
  6. Анониман3:16 PM, јул 16, 2014

    Mene zanima ovaj silikon jer se ispira vodom ili mora neki sampon sa slsom,jer kosa mi ne voli silikone pogotovo dimeticone unisti mi dlaku :),imam regenerator al mislim da mi treba nesto jace,pa mislim da bi mozda maska bila jaca.Nemam kovrdzavu kosu,al mi odgovaraju proizvodi za kovrdzavu jer imam neku specificnu dlaku.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ovaj silikon je delimicno rastvorljiv u vodi, nije preterano tezak, tako da nema potrebe za sls. :) Od ovog pakovanja ce ti kosa biti bas meka, ali i hidrirana. :)

      Избриши
    2. Анониман9:49 AM, јул 17, 2014

      Treba mi bas hidratacija,mekoca kose mi i nije toliko bitna,samo neka je hidrirana,kad je hidrirana onda je mekana i sjajna :) Probacu onda,balzam mi se cini jako slab,mada ovo je mi je drugo pakovanje,al smo u nekoj cudnoj vezi nekad ok,nekad nikakav :) Hvala na odgovoru,vrlo si iskrena u pisanju bloga,vidi se da nisi podplacena sa pr proizvodima :)

      Избриши
    3. Hvala tebi na poseti blogu :) Inace, od hidratantnih mi je odlicno Insight dry (ono ne sadrzi silikone), Dikson herbalan (malo skuplje, ali odlicno hidrira i nema silikone), Serical Placenta (povoljno a odlicno) :)

      Избриши
    4. Анониман3:52 PM, јул 24, 2014

      Nema na cemu,rado svratim da vidim sta pises iako nema kovrdzavu kosu,al posto sam rekla da mi ogovaraju neki proizvodi za kovrdzavu onda da vidim sta pises :) pa iznesem svoje misljenje :) Insight nisam probala,al obicno sve sto neko pohvali meni neodgovara :) Serical imam latte jos uvek i nikako da potrosim,bas mi neodgovara,mislila sam da cu biti odusevljena kao vecina,al na mojoj kosi daje efekat proteina cistih,ukruti je maximalno bude ko zica.Dikson nisam probala ,ne znam ni gde ga mogu nabaviti,sad sam uzela balzam od garniera ultra duox od masline i ruzmarina,hidratantan je skorz,nema silikona,pa cu videti kako ce se pokazati,pise da je za normalnu kosu,mada moja je nenormalna :) al aj da probam nisam nikad.A avokado i shea mi je postao pretezak za ovo vreme malo je poceo da ima efekat proteina,jer je kombinovan.Al masku nisam probala,to kad zahladni da je dubinski oporavim.

      Избриши
  7. Posto si napisala da je ovo kombinovano pakovanje, zanima me da li ima potrebe da se ono kombinuje sa nekim drugim pakovanjem npr Stilova med i cokolada, koje je proteinsko?Posto mi je kosa jako suva i ostecena a tek skoro sam pocela koristiti ovaj tretman s pivom, pa ce joj biti potrebno dosta njege da se vrati u zivot. Inace sam dosad koristila gel za kosu.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Sto se sastojaka tice, ovo jeste hidratantno pakovanje. Medjutim, zna nekad bas da omeksa i omlitavi kosu, pa sam ga samo zato stavila u kombinovana :) Mozes npr. 3 pranja Garnier, a cetvrto pranje Still proteinsko. Ako ti je kosa ostecena puno, onda proteinsko koristi svako drugo pranje :)

      Избриши
  8. Koristila sam ovakav regenerator i super mi je bio, ali nesto zazirem i od tog malog 'silikoncica' ovde :D Inace ja od kombinovanih koristim Insight Damage i super mi je, a jos i ispunjava kriterijum kada su silikoni u pitanju tj. nema ih :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Nije strasan taj silikoncic, ispira se, za razliku od dimethicone :D Nisam probala Damage...jos uvek :)

      Избриши
    2. Upravo sam kupila ovo pakovane, mene interesuje da li mogu da ga kombinujem sa Stilovo pakovanje malina?

      Избриши
    3. Mozes, samo sto su ti oba pakovanja hidratantna. :) Ukoliko mislis da ti trebaju proteini, kupi neko cisto proteinsko (mada, ako vec imas Damage, ok ti je i ono). :)

      Избриши
  9. Ja nisam ova devojka koja ima Damage :) Reci mi koja pakovanja spadaju u proteinska pakovanja?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Aha, obe ste mi Anonimne, pa sam pobrkala :D Odgovor na tvoje pitanje, nacices ovde http://kovrdzavakosa.blogspot.com/2014/07/sta-se-sve-nalazi-u-pakovanjima-za-kosu.html

      Избриши
  10. Nez koju da kupim
    Imam kovrdzavu suhu kosu koju tesko rascesljam .. dvoumim se izmedju Still malina ili ove garnier.. tvoje misljenje :)

    ОдговориИзбриши

Blogger Widgets Blogger Widgets